Marketly
Căutare, favorite și mesaje•Descoperire și contact

Cum blochez sau deblochez un utilizator?

Blocarea se face dintr-o conversație la care participi și oprește mesajele dintre voi.

Actualizat: 01 octombrie 2026

Deschide conversația cu utilizatorul și alege Blochează. Poți bloca numai celălalt participant dintr-o conversație la care ai acces.

Cât timp blocarea este activă, nu poți trimite mesaje acelui utilizator, iar acesta nu îți poate trimite mesaje. Conversația existentă rămâne în lista ta de mesaje; blocarea nu o șterge.

Pentru a relua mesajele, deschide aceeași conversație și alege Deblochează. Dacă un mesaj este abuziv sau suspect, raportează-l înainte sau după blocare, fără a include parole, coduri sau date de card în detalii.

A fost util acest articol?

Răspunsul tău ne ajută să îmbunătățim acest articol.